Vilkår & Betingelser

Datapolitik.

Når du færdes på www.densmagløsecafe.dk accepterer du samtidig nedenstående datapolitik.

Når du færdes på websiden indsamles oplysninger om dig. Her kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler, og til hvilke formål de indsamles til.

1. Hvilke oplysninger indsamles?

Den Smagløse Café indsamler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med indlæg, kommentarer til indlæg, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer mv. Her indsamles oplysninger om navn, e-mail m.m. I forbindelse med tilmelding til en service eller deltagelse i konkurrencer er obligatoriske oplysninger markeret med *, øvrige oplysninger er frivillige. Derudover indsamles oplysninger om din færden på websitet, se evt. mere under cookiepolitik.

2. Hvilke formål indsamles oplysningerne til?

De brugeroplysninger vi indsamler bruges primært til den service eller konkurrence, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med samt til statistiske formål.

3. Videregives oplysningerne til andre?

Oplysningerne videregives ikke til 3. part, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil eller persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle brugeroplysninger.

4. Hvor lang tid opbevares data?

Brugeroplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Dine brugeroplysninger bliver gemt i højst 2 år, efter du har afmeldt en service hos Den Smagløse Café.

5. Hvordan er oplysningerne beskyttet?

Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

Vi kan dog ikke garantere en 100 % sikker overføring af data via Internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne.

6. Hvordan kan vi kontaktes?

Du har ret til at få oplyst, hvilke brugeroplysninger Den Smagløse Café har om dig. Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod at vi behandler oplysninger om dig og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til at vi behandler dine oplysninger. Dine brugeroplysninger kan du endvidere selv kontrollere, hvis du er blevet registreret som bruger på websiden.

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af brugeroplysninger eller andre forhold om Den Smagløse Café, så er du altid velkommen til at kontakte os.