I forbindelse med mandagens quiz som stod i Ungdommens Røde Kors´tegn, blev der indsamlet kr. 1750,-. Vi siger mange tak for den store støtte til quizzen og Ungdommens Røde Kors.

Albani og Den Smagløse Café donerer hver det samme beløb, så  vi når op på en total på kr. 5250,- til Ungdommens Røde Kors.

Aftenens vinderhold blev Mmm Tornado. Tillykke med sejren 😉

Der er også andre muligheder for at støtte Ungdommens Røde Kors på.

Du kan lige nu deltage i vores online-quiz, til fordel for Ungdommens Røde Kors. Quizzen er lavet I samarbejde med Albani og Ungdommens Røde Kors og deres kampagne – SE MIG.

Der er fede præmier på spil – sidste frist for at deltage er kl. 12.00, d. 30. april 2015

2 x billetter til Cancer+Hess is More
2x billetter til Asbjørn
1 kasse økologisk vand fra Albani
10x kaffekort + 10 gange ølkort til Den Smagløse Café
5x kaffekort + 5 gange ølkort til Den Smagløse Café

Følg linket til konkurrencen nederst på siden.

Den Smagløse Café og Albani støtter også Ungdommens Røde Kors ved, at hver gang du køber en økologisk vand fra Albani, så giver vi kr. 10,- til Ungdommens Røde Kors’ arbejde, dog max. 1500,-.

Køber du en kop kaffe, så donérer Den Smagløse Café og personalet, hver 1,50 kr. pr. kop kaffe til Ungdommens Røde Kors. Dog max. kr. 1500,- i kampagneperioden.

Ungdommens Røde Kors – SE MIG

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. Vi hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Sammen giver vi udsatte børn og unge en ny fremtid.

Læs mere på www.semigfyn.dk.

Albani

H.C. An­der­sen, Oden­ses in­ter­na­tio­nalt kend­te by­s­barn, var glad for Al­ba­ni. I et brev fra et af hans man­ge op­hold i sin fø­de­by skrev han om bryg­ge­ri­ets pro­dukt: “Jeg kan ikke rose den­ne øl højt nok. Den er for­fri­sken­de, de­li­kat og stærk. Prøv den!”

Det var der man­ge, der gjor­de, og det gør man sta­dig. Fra at være et lo­kalt Oden­se-fo­re­ta­gen­de er Al­ba­ni Bryg­ge­ri­er­ne for længst ble­vet hele Fyns øl. Og i dag fin­der man ven­ner af Al­ba­ni i alle egne af Dan­mark, hvor man kan få det fyn­s­ke bryg.

Læs mere om Albani her!

Online-quiz – Deltag, vind og donér