Redorangutangen

Den Smagløse Café støtter en lang række projekter i både ind- og udland. Et af de projekter som vi støtter er redorangutangen.dk. Helt konkret har Den Smagløse Café valgt af adoptere en orangutang, Miko. Du kan læse mere om Miko nederst på siden.

Om Redorangutangen.

I 1999 stiftede Lone Dröscher Nielsen rehabiliteringscentret, Nyaru Menteng. I dag er centret verdens største. Læs om Lone og hendes arbejde

Red Orangutangen arbejder for at redde den udrydningstruede orangutang og dens regnskovshjem.

Vi redder vilde orangutanger, hvis regnskovshjem er blevet ødelagt, og vi rehabiliterer forældreløse orangutanger, som uden vores hjælp ville dø eller blive en del af den illegale handel med kæledyr. Det er vores mål at genudsætte så mange orangutanger som muligt i den fri natur, hvor de hører til.

Vi er helt afhængige af støtte fra adoptionsbidrag, medlemsgebyrer, fonde osv. for at kunne arbejde for at redde orangutangen og regnskoven.

Blandt de projekter vi støtter, er danske Lone Dröscher Nielsens rehabiliteringscenter på det centrale Borneo. Lone og hendes arbejde med orangutangerne har af flere omgange været portrætteret.

DR har produceret dokumentaren Kvinden med aberne og BBC serien Orangutan Diary (Lones aber). Animal Planet har produceret serien Orangutan Island.