I forbindelse med Ungdommens Røde Kors’ kampagne “SE MIG” kan der i kampagneperioden fra d. 20. april – d.17. maj 2015, købes økologiske vand fra Albani, hvoraf kr. 10,- går til URK. Dog max. kr. 1500,- i kampagneperioden.

Den Smagløse Café har i perioden fra d. 20. april – 17. maj 2015 besøg af Ungdommens Røde Kors(URK) i forbindelse med deres kampagne SE MIG. Kom på Caféen og giv din støtte til URK med en underskrift i tidsrummet fra kl. 12-16 i hverdagene, første dag i morgen Tirsdag d. 21. april 2015, så kvitterer vi med en gratis kop kaffe i kampagneperioden.

Du kan også støtte den gode sag med en underskrift via http://semigfyn.dk/vaer_med_i_kampen eller SMS “SE MIG” til 1919.

Køber du en kop kaffe, så donérer Den Smagløse Café og DSC-LGI, hver 1,50 kr. pr. kop kaffe til Ungdommens Røde Kors.

Derudover har vi lavet en online-quiz som starter d. 24. april 2015, hvor du ved at løse den, deltager i lodtrækningen om “en hemmelig præmier, som offentliggøres når quizzen starter”. Endvidere giver Albani og Den Smagløse Café kr. 10,- til URK pr. person der løser quizzen. Se mere under konkurrencebetingelser.

Vores mandagsquiz vil d. 27. april 2015 stå i Ungdommens Røde Kors´tegn.  I samarbejde med URK, Den Smagløse Café og DSC-LGI(Personalet på Den Smagløse Café) arrangerer vi aftenens quiz og som sædvanligt koster det kr. 25,- at deltage pr. person og de indsamlede pengene går til Ungdommens Røde Kors’ arbejde. Både Den Smagløse Café og Albani giver hver et tilsvarende beløb som der bliver indsamlet denne aften.

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. Vi hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Sammen giver vi udsatte børn og unge en ny fremtid. Læs mere på www.urk.dk.